KTI LAKI JA PERINTÄ OY

Asiakastuntemus on ehdoton edellytys toimeksiantojen ammattimaiselle hoitamiselle

 

LAKIPALVELUT

Tavoitteemme on aina, että tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan ja toimintaympäristön kokonaisvaltaisesti. Tämä mahdollistaa mahdollisiin juridisiin ongelmiin puuttumisen jo hyvin aikaisessa vaiheessa säästäen sekä toimeksiantajan aikaa että rahaa.

Lakipalvelut - lue lisää

 

LUOTTOPOLITIIKKA

Yrityksen toiminnassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ennakoivaan riskienhallintaan. Ennakoiva riskienhallinta on helpompaa ja halvempaa kuin korjaava riskienhallinta. Tähän liittyen yrityksellä tulee olla toimiva kirjallinen luottopolitiikka. 

Luottopolitiikka - lue lisää

 

PERINTÄ

Jätä erääntyneet saatavat meidän huoleksemme. KTI Perintä perii viivästyneet laskut puolestasi. Perintämme perustuu ystävälliseen palveluun ja asiakkaiden kunnioittamiseen. Näin säilytät asiakassuhteet jatkossakin.

Perintä - lue lisää

 

 

SAITKO MEILTÄ PERINTÄKIRJEEN?

1.  PERINTÄKIRJEEN ERÄPÄIVÄN SIIRTÄMINEN

Oletko saanut meiltä perintäkirjeen? Maksamalla velan kirjeen maksutiedoilla eräpäivään mennessä, asia on kunnossa. Mikäli maksaminen ei onnistu, eräpäivän siirtäminen on helpoin ratkaisu. Ota meihin yhteyttä, jos haluat siirtää eräpäivää.

2. TEE MAKSUSUUNNITELMA

Koko velan maksaminen kerralla voi olla haastavaa. Tällöin kannattaa sopia meidän kanssa maksusuunnitelma, joka mahdollistaa velan maksamisen kätevästi erissä. Maksusuunnitelma sovitaan aina tapauskohtaisesti. Helpoiten saat sovittua maksusuunnitelman olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse.